Retourneren

De bestelling mag tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden worden geannuleerd. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Hierbij gelden de volgende spelregels:

  • Het artikel mag niet zijn gebruikt (je mag het uiteraard wel goed bekijken en inspecteren, zoals je in een winkel ook zou doen. Bijvoorbeeld de verpakking even openmaken om de binnenkant goed te kunnen bekijken);
  • De artikelen moeten voorzien zijn van alle originele labels en verpakkingen (indien redelijkerwijs mogelijk);
  • De artikelen dienen zorgvuldig behandeld te worden en mogen bijvoorbeeld niet worden bewaard in rokerige ruimtes of keukens;
  • Stuur je een artikel wel gebruikt of beschadigd retour dan hebben wij het recht om waardevermindering toe te passen;
  • Maatwerk is uitgesloten van de retourmogelijkheid (in onze webshop heeft dit alleen betrekking op stof).

 

Je kunt de bestelling of artikelen gratis retourneren in onze ontwerpstudio in Zeist. Stuur je de bestelling liever via pakketpost retour dan ben je zelf verantwoordelijk voor de kosten en de verzending.

 

Stuur de retourzending voldoende gefrankeerd naar:
SELECT.D
Voorheuvel 60A
3701 JG Zeist
Nederland

 

Zodra wij de retourzending hebben ontvangen, sturen wij een bevestiging via e-mail en wordt het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen teruggestort.

 

Ps:
Is er sprake van een fout van onze kant hoef je uiteraard geen eigen bijdrage of portokosten te betalen! Neem dan contact met ons op voor de te volgen procedure.