Veelgestelde vragen

 

Wat is de levertijd?

Tenzij anders vermeld wordt uw bestelling binnen 2 werkdagen verzonden. Sommige artikelen worden “on demand” geprint en gemaakt. Dan staat de levertijd er bij vermeld. Voor behang geldt bijvoorbeeld dat we dit wekelijks laten printen en dat alles dan op donderdag wordt verstuurd. Dat duurt dus maximaal 2 weken.

De bestelling wordt binnen Nederland verzonden met PostNL of DPD. Nadat de bestelling is verzonden ontvang je een Track & Trace nummer om de zending te kunnen volgen. 

 

Kan ik mijn bestelling annuleren?
Zolang je bestelling nog niet verzonden is kun je je bestelling annuleren. Stuur ons een mail en vermeld hierbij je ordernummer.

 

Hoe kan ik betalen?
Je kunt bij ons betalen met iDeal, Paypal, Sofortbanking of Bancontact. Daarnaast kun je kiezen voor vooraf overmaken of betalen bij afhalen (in onze Studio).

 

Met wie wordt de bestelling verzonden?
Je bestelling wordt verzonden met PostNL of DPD. Nadat de bestelling is verzonden ontvang je een Track & Trace nummer om de zending te kunnen volgen. 

 

Hoeveel bedragen de verzendkosten?
Voor bestellingen kleiner dan EUR 49,- bedragen de verzendkosten EUR 3,95 (binnen Nederland). Daarboven versturen we gratis! 

Buiten Nederland bedragen de verzendkosten 6,95 of EUR 17,50 (afhankelijk van het land). Voor bestellingen groter dan EUR 99,- en 249,- (afhankelijk van het land) betaal je geen verzendkosten. De precieze bedagen vind je op de verzendkosten pagina.

 

Mag ik mijn bestelling retourneren?
Ja, je bestelling mag tot 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd. Nadat wij het artikel retour hebben ontvangen betalen wij binnen uiterlijk 14 dagen je aankoopbedrag terug. Alle instructies en spelregels staan op de pagina retourneren.

 

Wat zijn de retourvoorwaarden?

Het artikel mag niet zijn gebruikt (je mag het uiteraard wel goed bekijken en inspecteren, zoals je in een winkel ook zou doen. Bijvoorbeeld de verpakking even openmaken om de binnenkant goed te kunnen bekijken);
De artikelen moeten voorzien zijn van alle originele labels en verpakkingen (indien redelijkerwijs mogelijk);
De artikelen dienen zorgvuldig behandeld te worden en mogen bijvoorbeeld niet worden bewaard in rokerige ruimtes of keukens;
Stuur je een artikel wel gebruikt of beschadigd retour dan hebben wij het recht om waardevermindering toe te passen;
Maatwerk is uitgesloten van de retourmogelijkheid (in onze webshop heeft dit alleen betrekking op stof).

 

Kan ik bij jullie stage lopen?
Regelmatig hebben wij een stageplek op mbo of hbo niveau. Volg jij een marketing of grafisch/creative opleiding, ben je enthousiast, leergierig, gedreven en niet bang om hard te werken? Mail dan je vaardigheden, motivatie en ambitie en indien van toepassing je portfolio naar info@selectd.nl